Gerco

Gerco

Mijn naam is Gerco van Dijk en ik ben partner, (bonus)vader, zoon, broer, vriend, coach, zelfstandig ondernemer, (handige) buurman, collega, mede student, tennismaatje, secretaris bij de voetbalclub en ik vergeet vast nog iets.  Samen met mijn partner en onze 4 kinderen vormen wij een samengesteld gezin, woonachtig in Heerenveen.

Met ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven als manager en coach heb ik veel kennis, ervaring en vaardigheden in het begeleiden en coachen van mensen. Ik zie dit als een rode draad in mijn leven. Ik ben hulpvaardig, sociaal bewogen en voel me betrokken bij mensen en hun persoonlijke processen.

Naast mijn werk- en levenservaring heb ik een solide basis gebouwd met opleidingen op gebied van NLP, Mindfulness, mindset, Effortless- en loopbaancoaching. Mijn belangrijkste kernwaarden zijn vertrouwen, integriteit, respect, groei, samen, plezier en dankbaarheid. Dat vormt de basis waarop ik werk en hoe ik in het leven sta. Daarmee coach en begeleid ik mensen op hun weg naar balans, terug naar zichzelf en hun innerlijke kracht.

 

Als coach lever ik geen kant-en-klare oplossingen, maar laat ik je nadenken, evalueren en reflecteren. Jij bent van nature heel en volledig vanuit jezelf. Je hebt alle antwoorden in je om een goed en gelukkig leven te leiden. Wanneer het niet lukt de juiste inzichten zelf te vinden dan reis ik graag een tijdje met je mee. 

 

Mensen coachen, dat is mijn passie!